Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Puric: 'O să ciocnesc singur oul de Paști. O să zic 'Hristos a Înviat' și mi-e frică să nu răspundă SRI-ul, CIA-ul sau KGB-ul 'Adevărat a Înviat'

puric

Maestrul Dan Puric a ironizat măsurile pe care autoritățile le-au recomandat românilor cu ocazia Sărbătorilor de sfârșit de an 2020. El a spus că-și va tatua o mască pe față, ca să nu mai fie nevoit s-o dea jos și a adăugat, în glumă, că s-ar putea să-și vaccineze oul de Paști.

„Am înțeles că trebuie să purtăm masca până în 2023. Eu vreau să-mi fac operație estetică, să mi-o pun pe gură direct, potrivit r3media.ro.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

Problema e de Paști, nu știu ce-o să fac.O să ciocnesc oul singur. O să zic „Hristos a Înviat” și mi-e frică să nu răspundă SRI-ul, CIA-ul sau KGB-ul „Adevărat a Înviat”.

Să vedem ce indicații mai primim. Sau, o să-mi vaccinez oul, cretinismul a devenit atât de tare, că s-a creat o fobie din asta, o fabrică de imbecilizare absolută”, a spus Dan Puric la emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.