Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Tanasă (AUR), reacție la incidentul din Parlament: 'E o minciună. Trebuie să vedeţi mai întâi care este definiţia noţiunii de gloanţe. Nu, nu sunt gloanțe'

zi-de-zi.ro
Dan Tănasă

Deputatul AUR Dan Tanasă a susţinut, miercuri, că erau suveniruri obiectele găsite asupra colaboratoarei AUR care a fost oprită la intrarea în Parlament, acuzând presa că inflamează "în mod artificial" non-subiecte.

"E o minciună. Trebuie să vedeţi mai întâi care este definiţia noţiunii de gloanţe. Nu, nu sunt gloanţe. Trebuie să vedem ce înseamnă glonţ, ce îndeamnă obiect de fier. N-am vorbit cu dumneaei. Trebuie să vedem exact care este definiţia glonţului şi care este definiţia unui obiect de metal. De aici, să facem afirmaţii că sunt mitraliere, că sunt... O fi venit, o fi avut... Este un obiect care este des întâlnit, un suvenir, un... (...) Sunt de acord că nu avea ce să caute cu chestiile alea după ea, dar de aici şi până la a spune că alea erau gloanţe şi chestiuni de natură penală, astea deja sunt pur şi simplu manipulări şi fabulaţii. Nu există niciun element penal în chestiunea asta", a declarat Tanasă, la Parlament.

Întrebat de jurnalişti dacă nu vede nimic anormal, Dan Tanasă a răspuns: "Este o recuzită de genul acesta pe care o au foarte mulţi oameni. A, că nu trebuia să vină aici cu el, da. Ideea este că inflamăm în mod artificial nişte subiecte care sunt non-subiecte". Potrivit deputatului, femeia a fost dusă la Poliţie, nu pentru că e vorba despre un caz penal, ci pentru că "e o procedură standard", potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, el a spus că este "normal" protestul de miercuri de la Parlament. "Oamenii protestează în stradă pentru că sunt frustraţi, sunt nemulţumiţi. Este o minciună că oamenii nu pot intra înăuntru. (...) Nu încearcă să blocheze nimeni nimic, protestează în jurul clădirii Parlamentului. N-a blocat nimeni, nu mai minţiţi! Accesul este blocat de Jandarmerie, regulile nu le face AUR", le-a spus el jurnaliştilor, pe care i-a acuzat că manipulează un eveniment legat de "o non-ştire".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.