Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Vîlceanu: Aș fi ipocrit să spun că Cristian Ghinea a fost un ministru slab

dan vilceanu

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu (PNL), afirmă că ar fi "ipocrit" dacă ar spune că predecesorul său, Cristian Ghinea (USR), a fost un ministru slab.

"Nu aş putea spune că am găsit un minister neorganizat sau un minister mult mai organizat decât trebuia. Să ştiţi că nu am cuvinte critice la adresa domnului Ghinea, e un om căruia îi apreciez munca, cel puţin în ceea ce înseamnă PNRR, pentru că este ministrul care a negociat cu Comisia acest PNRR care a fost un PNRR apreciat, să ştiţi, la nivel european şi ăsta este un lucru cunoscut public, faptul că PNRR-ul românesc este unul dintre cele mai bune, cel puţin dacă luăm în considerare calificativele pe care le-am primit de la responsabilii europeni. Aşa că dacă aş spune acum că domnul Ghinea a fost un ministru slab nu aş face decât să fiu ipocrit şi să spun un lucru care poate fi uşor demontat, cel puţin în ceea ce înseamnă PNRR”, a afirmat Dan Vîlceanu, joi seară, într-o intervenţie telefonică la B1 Tv.

El a susţinut că, în condiţiile în care Cristian Ghinea s-a concentrat pe PNRR, la unele dintre celelalte programe operaţionale pe fonduri europene din actualul exerciţiu financiar "lucrurile sunt de nota 7".

"Am absorbit cam 54% din sumă şi cred că media este undeva la 56-57 la nivel european", a adăugat Vîlceanu, referindu-se la gradul de absorbţie în cadrul altor programe operaţionale pe fonduri de la Uniunea Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.