Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Vîlceanu anunță că își dă demisia din funcția de secretar general: Nu vreau să particip la un asemenea bâlci

captura Facebook
Dan Vîlceanu

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a anunțat astăzi că o să-și dea demisia din funcția de secretar general al PNL.

„Şedinţa convocată mâine este una statutară şi chiar s-a făcut la solicitările pe care preşedintele partidului le-a primit. (...) Colegi din BEx au primit mesaj să vină într-o şedinţă, după aceea au primit un alt mesaj de la Secretariatul General că e mâine şedinţă de BEx. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci, şi la şedinţa de mâine îmi voi anunţa demisia din funcţia de secretar general, urmând ca colegii să facă lucrurile aşa cum doresc, dar nu sub supravegherea mea”, a spus Vîlceanu, cu referire la ședința de sâmbătă în care se va decide soarta președintelui PNL Florin Cîțu.

„A fost convocat un BEx mâine, mi se pare normal să mă duc mâine în faţa colegilor. În ceea ce mă priveşte, cel puţin din această poziţie de secretar general va trebui să fiu garantul respectării tuturor procedurilor în partid ori, în condiţiile în care circulă cu mesaje din astea, nu vreau să se întâmple. E vorba de o situaţie absolut penibilă”, a mai punctat Vîlceanu.

Oficialul nu exclude inclusiv plecarea din fruntea ministerului. Întrebat despre o posibilă plecare a sa de la conducerea ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu a arătat că nu are drept scop în viaţă să fie ministru "toată viaţa".

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat că va anunța sâmbătă decizia privind demisia din fruntea partidului. „Sunt dezamăgit”, a spus Cîțu.

Vezi și: Vîlceanu: Nu am primit nicio solicitare de convocare a unei şedinţe a BPN sau BEx al PNL

Precizările liderului PNL vin în contextul în care tabăra anti-Cîțu din partid a făcut deja o ședință, despre care Cîțu spune că nu e statutară.

„Eu am tot discutat și știam că sunt nemulțumiri. Multe nu au legătură cu PNL. (...) Guvernarea care nu e optimă o văd și românii, nu doar eu. Sunt lucruri pe care putyeam să le facem mai bine”, a spus Florin Cîțu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.