Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu a castigat procesul impotriva 'mafiotului lui Basescu'

capatana-olt

Justitia a decis: Marian Capatana a mintit! Curtea de Apel Bucuresti l-a obligat pe Marian Capatana sa ii plateasca lui Dan Voiculescu daune pentru afirmatiile mincinoase facute la adresa lui in legatura cu presupusa sa implicare in dosarul lui Mircea Basescu.

Vezi si: Nicușor Dan a prezentat SONDAJUL: Care sunt cifrele pentru București

Marian Capatana i-a afectat imaginea lui Dan Voiculescu prin afirmatiile mincinoase facute pe 27 iunie 2014, cu ocazia judecării contestaţiei depuse faţă de arestarea dispusă în dosarul traficului de influenţă în care M. Capatana avea calitatea de inculpat.

In fata instantei, in 2014, Capatana  a susţinut ca Dan Voiculescu ar fi dat 1 milion de Euro lui Florin Anghel fiul lui Sandu Anghel (Bercea Mondialul) pentru a-l compromite pe Traian Băsescu.

Ce a declarat Marian Capatana in fata Curti de Apel Bucuresti: « În martie – aprilie 2013 a venit la mine acasa Anghel Florin şi a vrut să-mi dea 200.000 de euro. Mi-a spus că a primit de la Dan Voiculescu la el în birou suma de 1 million de euro din care vroia să-mi dea mie aceşti 200.000 de euro. Mi-a spus că a fost contactat prin Christian Sabbagh şi prin avocatul Pavel Abraham, iar pe el nu-l mai interesează banii în condiţiile în care accepta suma de 200.000 de euro numai să declare că o parte din bani au ajuns la domnul Traian Băsescu».

Mai mult, în aceeaşi zi, pe data de 27 iunie, înainte de a intra în duba cu care urma să fie transportat în arestul Poliţiei Capitalei, Capatana a declarat în fata jurnaliştilor, că întreg dosarul în care este judecat este o "făcătură" pusă la cale de Dan Voiculescu : « Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut să îi folosesc la AVERSA şi nu i-am mai folosit ».

In iulie 2014, Dan Voiculescu scria pe blog in legatura cu aceste afirmatii:

”In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatana la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile.

Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social.

Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise “dezvaluiri” de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care se incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare.”

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.