Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu crede că Traian Băsescu a 'scăpat la raftul cu bunătăți': Când e 'încărcat' scrie nervos pe Facebook

Dan Voiculescu

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, îi dă replica lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte a acuzat că oamenii lui Voiculescu încearcă să-l victimizeze pe Nicolae Popa. Voiculescu consideră că Traian Băsescu scrie mesajele de pe Facebook ”după ce se încarcă bine”.

Citește și: Cum votează românii pe regiuni și în funcție de rural/urban. PSD conduce autoritar în Muntenia și Moldova. PNL adjudecă Ardealul/ INFOGRAFIE

”Când eram copil, în Bariera Vergului, aveam printre vecini și o doamnă mai în vârstă – tanti Tina – care, după o tinerețe aventuroasă, își purta bătrânețea în casa în care locuia singură. Ieșea din curte rar, spre seară, înainte să închidă la alimentară, și se întorcea repede, încercând să ascundă sacoșa de pânză albastră din care zdrăngăneau câteva sticle. În care sigur nu era laptele pentru care stătea mama la coadă în fiecare dimineață. Târziu, spre miezul nopții, Tina deschide geamurile și începea să arunce vorbe dulci către tot cartierul până când unul dintre vecini se îndura s-o liniștească. Cred că, în felul ei, vecina noastră striga după ajutor specializat. Pe care, în cele din urmă, l-a primit.

Anii au trecut și am uitat complet de Tina până de curând când i-am recunoscut deprinderile la Băsescu Traian. Aproape în fiecare seară, în miez de noapte, Căciulitul de la Grivco deschide larg geamurile internetului și postează pe Facebook mesaje nervoase. A făcut-o și aseară, încercând, la fel ca Tina, să-și îngroape greșelile trecutului într-o avalanșă de strigăte incoerente despre Voiculescu, Antene, jurnaliști și comentatori care se încăpățânează să spună adevărul.

Ce nu înțelege Băsescu Traian nici ziua – când e mai puțin “încărcat” – este că, de fapt, cu fiecare nouă ieșire își subliniază “păcatele tinereții”: vila din strada Mihăileanu; tranzacțiile obscure cu terenuri, case și mașini; subordonarea justiției “statului mafiot”. Poate că, asemeni Tinei, și “tanti” Traian strigă după un fel de “ajutor specializat”.

P.S. Evident, nu pot fi suspectat de simpatii pentru Laura Codruța Kovesi. Dar, dincolo de propriile experiențe, nu pot să nu mă întreb cu ce este mai vinovată această doamnă în recentul dosar – dacă este vinovată, justiția decide – decât cel care i-a girat toate acțiunile?”, scrie Dan Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.