Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, dezvăluiri din spatele gratiilor: Ce a anunţat mogulul

dan voiculescu

Dan Voiculescu iese la suprafaţă cu noi dezvăluiri din spatele gratiilor. Mogulul a făcut noi anunţuri în privinţa economiei, dar şi noi previziuni despre ceea ce se va întâmpla în România. Nici fostul preşedinte, Traian Băsescu nu a scăpat de tirul lui Voiculescu.

Citeşte şi: ALERTĂ Un important produs alimentar a fost scos de pe piață din cauza riscurilor

"Multe dintre previziunile mele s-au adeverit în timp. Și nu doar cele politice- preferatele adversarilor mei, ci și cele economice. In 2004, am susținut că România nu este pregatită să adere, mai devreme de 2020, la moneda unică europeană, deși Traian Băsescu le-a promis românilor, ani la rândul, că din 2015 vor trece la euro.

Citește și: Pomelnicul hotelurilor de lux detinute de Biserica Ortodoxa Romana! Patriarhia face milioane de euro din spatiile de cazare din Romania si strainatate

Încă din 2006 am cerut ca TVA-ul să fie redus la toate alimentele de bază pentru pentru reducerea economiei subterane şi pentru creşterea veniturilor la buget. Am avertizat, în 2010, că măsurile de auteritate sunt o greșeală pentru că reduc consumul. Iar exemplele ar putea continua, și nu din vanitate.

Am fost de multe ori întrebat care este criteriul, factorul generator al acestor abordari. Secretul, sursa o reprezintă atmosfera naturală de umanism si preocuparea permanentă în a găsi soluţii, modalităţi, metode şi noi mijloace de creare a echilibrului în existenţa oamenilor. De altfel, toate lucrurile bune și rele din prezent și, în special, din viitor derivă din această dorință naturală și din lupta de a obține acest echilibru care este atât de necesar. Însă despre principiile umanismului și avantajele lui am să vă mai scriu.", a scris Voiculescu pe propriul blog.

Citește și: A luat argintul la Olimpiadă, acum riscă să fie arestat: Motivul este cel mai CIUDAT din lume

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.