Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, îndemn pentru politicienii români: M-aș bucura să audă cuvintele lui Joe Biden

Dan Voiculescu

Liderii politici din România ar trebui să privească atent spre Statele Unite și să își însușească un element esențial al discursului noului președinte al SUA, spune profesorul Dan Voiculescu.

„Deloc întâmplător, cuvântul UNITATE se regăsește constant în mesajele publice ale Președintelui Joseph Biden – cel mai experimentat lider politic care a câștigat Casa Albă – și ale Vicepreședintei Kamala Harris – prima femeie din istoria Statelor Unite care obține o asemenea demnitate, o personalitate cu un excepțional potențial în politica americană.

M-aș bucura ca acest cuvânt – UNITATE – să fie auzit, înțeles și asumat inclusiv de către liderii politici români, indiferent de partidele și doctrinele pe care le susțin. Pentru că, așa cum a spus astăzi noul președinte al Statelor Unite ale Americii: “fără unitate nu există pace, progres, națiune”, scrie Dan Voiculescu pe blogul personal.

În postarea sa, Dan Voiculescu remarcă și forța națiunii americane de a trece peste încercări, așa cum au fost recentele evenimente din capitala SUA.

„Urmărind ceremonia de învestire a celui de-al 46 Președinte al Statelor Unite ale Americii am înțeles, o dată în plus, uriașa forță a națiunii americane de a depăși, întărită, toate marile încercări ale istoriei.

La câteva zile de la ceea ce mulți au numit “insurecția de la Capitoliu”, liderii politici americani, democrați și republicani, deopotrivă, s-au reunit pentru a-și onora Președintele și pentru a celebra democrația care, așa cum a subliniat Joseph R Biden în discursul inaugural, “a învins din nou”!

Unitate, reconstrucție, reconciliere și speranță, obiectivele pe care noul Președinte american le propune propriei națiuni, sunt, fără îndoială, esențiale și pentru România”, mai spune Dan Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.