Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, mărturisiri din puşcărie. Ce planuri de viitor are mogulul/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu a făcut primele declaraţii după eliberarea condiţionată. Fondatorul trustului Intact afirmă că i-au fost furaţi trei ani din viaţă şi arată spre Băsescu şi Coldea. Mogulul anunţă că intenţionează să lupte împotriva abuzurilor.

Vezi şi: Cum arată Dan Voiculescu după 3 ani de PUȘCĂRIE: E de NERECUNOSCUT

Vezi şi: Dan Voiculescu, PRIMELE DECLARAŢII despre boala sa. 'Sigur voi fi operat'

"Inchideti ochii. Prin telepatie, sa ne teleportam la poarta la Rahova. Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furati trei ani din viata. Acesti trei ani nu mi-i mai dă nimeni, chiar daca intra Basescu la puscarie,  chiar daca cei vinovati vor plati. Mie acesti ani nu mi-i mai da nimeni.

Cat am stat in puscarie am avut doua sentimente profunde. Primul e un sentiment de durere a pleoapelor. Motivul era faptul ca stateam foarte mult cu ochii inchisi. Cred ca stateam mai mult de jumatate de zi cu ochii inchisi. Mi-am creat un fel de biotop al meu, un fel de acvariu in care incercam sa traiesc. Cat poate trai un om intr-un acvariu. Dar am trait intr-un acvariu. Al doilea sentiment a fost regretul ca 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicati in acest proces ca sa pot fi eu adus la inchisoare.

Acum as vrea sa ne teleportam mai mult ca sa vedem cauza pentru care am pierdut 3 ani din viata. Sa ne teleportam la Basescu in birou si sa ne imagimna cu ii spunea Coldea ca o luam pe Camelia Bogdan, cat de mult regreta Camelia Bogdan ca nu a putut sa dea 20 de ani si in felul asta aflam din gura lor cauza pentru am care pierdut 3 ani din viata.

Ultima abordare a mea e legata de viitor. V-as ruga sa tinem ochii mari deschisi si sa ne uitam la orizont. Vad o lupta pe viata si pe moarte, pe puscarie, pe orice risc, cu abuzurile, mai ales pentru cei care nu se pot apara impotriva abuzurilor. Voi continua cu toate fortele mele, mai ales ca determinarea mea e intarita, sa lupt cu abuzurile", a declarat Voiculescu,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.