Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, mesaj pentru clasa politică: Dincolo de interese partizane! Acesta poate fi proiectul de țară al României

Dan Voiculescu

Cel mai recent mesaj al președintelui Klaus Iohannis conține două teme care, cu concursul întregii clase politice, ar putea să se transforme într-un adevărat proiect de țară al României, consideră Dan Voiculescu.

Cele două teme, promovate de mai mult timp de fondatorul trustului Intact sunt legate de alocarea inteligentă a fondurilor europene și o negociere mai bună a sumelor pe care România le primește.

„Necesitatea de a aloca fondurile europene primite în contextul pandemiei, cu precădere, către autostrăzi, căi ferate, infrastructură în general, precum și în educație, în stimularea inteligenței și creativității națiunii române.

Imperativul de a negocia inteligent fondurile ce ne sunt alocate, încercând să le suplimentăm până la finalizarea deciziilor la nivelul Uniunii Europene. Da, trebuie să încercăm să obținem încă 3-5 miliarde de euro, pe lângă suma deja prognozată”, scrie Dan Voiculescu pe blog.

Acesta spune că toți liderii politici trebuie să acționeze acum constructiv, pentru ca întreaga țară să poată beneficia de o finanțare europeană cât mai consistentă.

„Am încredere că, în acest moment, Președintele, Premierul și liderii principalelor partide înțeleg că trebuie să acționeze constructiv în aceeași direcție, astfel încât România să poată obține o finanțare europeană cât mai consistentă, pe care să o investească responsabil în infrastructură, agricultură și inteligență (educație, cercetare, inovație).

Acesta poate fi, foarte succint, Proiectul de țară al României. Restul e doar politică internă”, transmite Dan Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.