Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu reacționează la atacurile lui Traian Băsescu: Eu cred că va ajunge în pușcărie

Între jurnalistul Victor Ciutacu și fostul președinte Traian Băsescu este un război pe viață și pe moarte, iar în război a fost atras și Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact. Ciutacu îl acuză pe Băsescu se întâlnea, în secret, cu Dan Voiculescu la Taverna Sârbului.

Citește și: RĂZBOI TOTAL între Traian Băsescu și Victor Ciutacu: Măi panaramă mică!

Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, Dan Voiculescu arată că el nu se implică în războiul dintre cei doi, însă lansează o profeție și susține că în curând Traian Băsescu va ajunge în pușcărie.

”Eu în disputa dintre Traian Băsescu și Victor Ciutacu nu mă implic. Ceea ce cred este că Traian Băsescu va ajunge curând în pușcărie. El trebuie să plătească pentru tot răul făcut și cred că va ajunge în pușcărie, date fiind dosarele care au început să iasă.”, a declarat Dan Voiculescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

UPDATE: Dan Voiculescu a venit cu o replică pentru Traian Băsescu și într-o postare pe blogul personal.

”In ultimele ore, spatiul public a fost infestat cu declaratiile imunde ale domnului Basescu Traian, care ataca grobian un jurnalist si presa din Romania in general.

Avem o lege care ofera fostilor sefi de stat o locuinta de protocol, un cabinet de lucru si alte cateva privilegii. Observand degradarea domnului Basescu, poate n-ar strica sa o completam cu retete compensate pentru tulburari psihosomatice si sejururi in clinici de “reechilibrare”.

I-am fost adversar acestui domn pe vremea cand avea toate parghiile statului (si totusi ma cauta febril sa-mi dea binete pe culoarele de la Grivco, asa cum singur a recunoscut).

Astazi am pentru el doar simpatia datorata unui om ratacit in periferia obscura. Va continua sa atace, sa jigneasca, sa imparta lumea in tonomate si puscariasi. Nu trebuie sa ne suparam pe el. E doar un omulet trist si singur, impotriva caruia se intoarce tot raul facut.”, arată Dan Voiculescu, pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.