Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu trasează directive din spatele gratiilor pentru noul său partid

voiculescu

Dan Voiculescu dă indicaţii politice din spatele gratiilor. Fondatorul Partidului Umanist, devenit Partidul Conservator şi "topit" între timp în ALDE, este "părintele spiritual" al unei noi formaţiuni: Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

"Doresc mult succes acestui partid al clasei de mijloc ce va fi dezvoltat de o echipa din care vor face parte cei care cred eu ca reprezinta noua generatie de politicieni. Matei poate fi prototipul viitorului om politic. Implicarea unor tineri cum este Matei Bucur Mihaescu in politica este o necesitate istorica. Evident ca drumul spre politica la varf este greu si blocat de actualii lideri politici, mult prea vanitosi pentru a accepta realitati evidente", scrie Dan Voiculescu pe blog.

Vezi şi: Prima şedinţă a noului partid al lui Voiculescu. Maria Grapini, în rol de portdrapel

Mesajul vine după ce miercuri, 12 august, a avut loc prima întâlnire a liderilor Partidului Puterii Umaniste (social-liberal). Printre liderii PPU se numără europarlamentarul Maria Grapini, fostul senator Şerban Rădulescu, senatorul Laurenţiu Mihai şi avocatul Daniel Ionaşcu. Alături de aceştia a fost şi noul lider al organizaţiei de tineret a PPU, pianistul Matei Bucur Mihăescu.

"Transmit membrilor fondatori si simpatizati ai Partidului Puterii Umaniste sa nu uite ca Romania are nevoie de un proiect de tara bazat pe o noua paradigma. Toate fortele politice oneste ar trebui sa se concentreze pe rolul familiei si al fiecarui individ, ca fundamente ale educatiei si bunastarii", mai spune Dan Voiculescu.

Vezi şi: Voiculescu recunoaște că e în spatele noului partid rupt din PC

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.