Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu: Victorie pentru cei care au depus bani la CEC pentru o Dacie

dan voiculescu

", spune liderul fondator al PC într-o postare pe blogul personal.

"Am inceput lupta alaturi de ei in primul meu mandat de senator, in urma cu 7 ani, printr-o propunere legislativa, concretizata prin Legea nr. 146/2007. Telul meu inca de atunci a fost sa ii sustin sa-si recupereze banii si sa li se faca dreptate.

Ne-am bucurat de o prima victorie cand peste 37.000 de persoane au reusit atunci, dupa o asteptare de aproape doua decenii, sa-si recupereze sumele depuse la banca inainte de Revolutie.

Nu i-am abandonat nici pe cei prinsi in itele birocratiei, cei peste 2.000 de oameni, care tot in dorinta de a obtine o Dacie, apucasera sa isi mute care in perioada 1990-1992 depozitele de la CEC la BRD. In decembrie 2013, i-am asigurat ca ii voi sprijini gratuit pentru a-si primi banii inapoi.

Rezultatul eforturilor noastre s-a concretizat ieri, printr-o Hotarare de Guvern. Speranta care i-a motivat pe toti devine realitate palpabila pana pe 3 septembrie 2014, data pana la care cei 2.000 de persoane se pot prezenta cu documentele necesare la orice agentie BRD.

Asadar, odata cu hotararea de ieri a Guvernului incheiem invingatori aceasta lupta. Culegem impreuna roadele unei victorii care ne arata ca niciun efort nu este prea mare si nicio batalie prea grea pentru a-ti castiga dreptatea. Poate asa pot raspunde si celor care intreaba: ”De ce faci politică? De ce îti asumi atâtea înjurături, în loc să te bronzezi prin Tahiti?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.