Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, editorial: O fată tânără... înțepată!

EXQUIS
Javier Humet

La ultima emisiune Sinteza Zilei, unde am dezbatut relaxat un sondaj/studiu capital, facut de OK Medical si Curs, care demostreaza 100% faptul ca jumatate din populatia Romaniei este imunizata, a existat un moment de o tristete fara de margini, pentru care o tara intreaga s a rugat la ora 22:00. Inmarmurita, cu un nod in gat care m a blocat pur si simplu, am vrut sa pun o intrebare minuscula fata de imensa tragedie: Ana Aida s a vaccinat?

In acest an de cosmar pentru majoritatea, am citit si studiat poate cat in toti cei sase de facultate. Am parcurs sute si sute de pagini, am vizionat N analize si dezbateri ale celor mai mobilati analisti si oameni de stiinta. Nu mai devreme de acum doar cateva zile, CDC ul a comunicat OFICIAL investigatia privind efectele adverse ale vaccinului asupra adolescentilor si tinerilor adulti. Pe Ana Aida nu am cunoscut o, dar am cunoscut doua tinere de 35 de ani, care astazi nu mai sunt si care au sfarsit la fel.

Nu stim mai nimic despre acest vaccin, asa cum NIMENI nu stie exact daca si l poate administra fara riscuri! NIMENI nu stie acest lucru! Ducem pe picioare afectiuni cu anii, care poate devin fatale odata cu aceasta administrare. NIMENI nu ne explica nimic. NOI nu investigam daca suntem pregatiti ca organism sa primim o DOZA de NECUNOSCUT si sa mergem inainte!

Toate minciunile unui an ce a avut ca rol doar a IMPLEMENTA FRICA n oameni, ies zilnic la iveala OFICIAL! O CRIMA CU PREMEDITARE...

‘Suntem ceea ce iubim...’

SA NE IUBIM CEL MAI MULT INTAI PE NOI...si sa ne salvam...

Dumnezeu s o odihneasca...

(Dana Budeanu, editorial pe Aplicația Verdict, preluare)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.