Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu creionează masculul perfect: Bărbatul ideal nu e fătălău, e cel mai cuminte golan!

facebook.com
Dana Budeanu

Dana Budeanu face din nou show! În 2020, Budeanu cerea  reintroducerea serviciului militar obligatoriu, acuzând că străzile s-au umplut de bărbați care merg pe trotinetă și poartă mască! Creatoarea de modă a ajuns celebră în mediul online grație verdictelor ei extrem de acide, în cadrul cărora critică efeminarea bărbaților moderni. Budeanu spune că e necesar ca armata să devină obligatorie din nou și acum face portretul bărbatului ideal.

„Bărbatul ideal este cel mai cuminte golan. Un bărbat dacă nu e și golan, nu e bărbat. Nu există. Acesta este misterul bărbatului, golănia. Bărbatul se naște vânător. Femeile nu au cum să fie fericite din moment ce ele își doresc un cățel care să alerge prin casă și să facă treburi de femei. Bărbatul trebuie lăsat să fie bărbat. Părerea mea este că femeia distruge de fapt bărbatul.

În Evul Mediu, bărbatul era bărbat. Dacă venea acasă și nu găsea totul țiplă, era nenorocire. Știți de ce se dărâmă societățile în general? Pentru că nu-și respectă fiecare locul, menirea. Dacă femeia și-ar respecta menirea ei pe pământ și bărbatul la fel, am trăi într-o lume fantastică.

Femeia este această minune trimisă de Dumnezeu pe pământ pentru a procrea. Femeia ține totul, iar bărbatul trebuie s-o protejeze. Noi trăim invers acum”, a spus Dana Budeanu, în cadrul unui interviu cu jurnalistul Ion Cristoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.