Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, despre supărarea USR-PLUS pe mutarea lui Nicuşor Dan: 'Cea mai periculoasă mişcare şi atitudine este aia ipocrită' (VIDEO)

captura Facebook
Dana Budeanu

Dana Budeanu denunţă ipocrizia din politică, în contextul conflictului de la distanţă dintre PNL şi USR-PLUS, generat de anunţul candidaturii lui Nicuşor Dan din partea liberalilor la Primăria Capitalei. În episodul de vineri, 28 februarie, al Verdictului politic, rubrică realizată în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO, Dana Budeanu are un mesaj special pentru "hashtagi".

"Pensaţii de la PNL Peaky Blinders l-au luat pe Nicuşor Plicuşor candidat. Care e drama? Pe cine să ia? N-au pe cine. Marele partid care a venit şi a câştigat bla bla nu are candidat, nu are un om să-l pună la Bucureşti. Ce vreţi, să se ducă Cîţu-Cuţu şi la primărie şi peste tot? De ce nu te-ai dus, mă, Rareş, şi tu? De ce nu te-ai dat cu ruj şi te-ai dus la primărie? Spune, de frică! Ceea ce s-a întâmplat ieri eu v-am spus din ianuarie. Pe 17 ianuarie v-am spus că Nicuşor e luat pe caşcavalete şi contract cu mafia imobiliară şi infrastructură, e luat de PNL. Foarte bine. Eu nu-s 'Corupţia ucide', nu cred în cretinisme de-astea. Ieri nu s-a întâmplat nimic, hashtagii. Pur şi simplu Nicuşor Plicuşor 'corupţia ucide' a plecat din rândul vostru şi s-a dus candidat. Păi ce voiaţi să facă, să stea şi să ce? Să-i cânte Moise la ureche? Omul şi-a văzut de caşcavalete şi de interese. El e independent, dar nu de bani. Violeta liftiera l-a introdus ieri pe Dănuţ ăsta. Gândiţi-vă că ştie de trei luni aproape. Publicul care o urmăreşte pe Dănuţa trebuie să înţeleagă: noi acum, cu Verdictul politic, suntem în cantonament. N-a început campania. În campanie intrăm în Champions League, pe care o să o şi câştige Dănuţa cu publicul. Oamenii o să vadă exact adevărul adevărat despre tot. Cea mai periculoasă mişcare şi atitudine este aia ipocrită. Corupţie în politică este peste tot. Cei mai periculoşi sunt ăia care o neagă. PNL s-a ridicat pe valul hashtag, pe care l-a şi călcat în picioare, culminând cu ce s-a întâmplat ieri", afirmă Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.