Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu face publică o înregistrare EXPLOZIVĂ cu Nicușor Dan/ AUDIO

pixabay
boom

Dana Budeanu lansează prima bombă din această campanie electorală: o înregistrare cu Nicușor Dan, în cadrul căreia, acesta își folosește influența pentru a ajuta un om de afaceri în relația cu Primăria Sectorului 4. Pe înregistrare, angajatul Primăriei susține că s-ar fi respectat de mult legea și omul de afaceri era sancționat, asta dacă nu intervenea Nicușor Dan și nu garanta pentru ei.

Citește și: EXCLUSIV - 22 de primari PSD și 3 primari ALDE din Giurgiu, care au trecut la PNL, marii câștigători ai împărțirii fondurilor de la Guvern

Nicușor, în toată perioada de stării de urgență a stat sub pat sau în dulap. Din dulap, cum zicea fratele tău Rareș, tu Nicușor făceai în continuare combinații. Pandemia a fost doar în timpul în care Firea mergea pe toate spitalele, iar tu, Nicușor stăteai sub pat, dar pe telefoane stăteai să le rezolvi combinațiile tuturor interlopilor, ei pentru asta stăteai. Eu sunt băiat, Nicușor! În jurul tău, nu sunt băieți, sunt fete.”, spune Dana Budeanu, iar apoi prezintă înregistrarea cu Nicușor Dan.

În această înregistrare se poate auzi cum Nicușor Dan își folosește influența pentru a ajuta niște oameni de afaceri din Sectorul 4 să nu fie sancționați de către Primăria Sectorului 4.

Pe înregistrare este rostit numele unui controversat om de afaceri și se pare că ar fi vorba despre Mihai Mitrache, cel care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4 din cauza unei locații din ”Parcul Copiilor”.

Ascultați mai jos înregistrarea convorbirii dintre Nicușor Dan și angajatul Primăriei Sectorului 4 (de la minutul 13.50 curge înregistrarea):

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.