Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu îl face praf pe 'marele deontolog' CTP: 'Este o imbecilitate. Subiectele astea se țin sus exclusiv de cei care nu practică'

captura TV
Dana Budeanu

Dana Budeanu îl face praf pe Cristian Tudor Popescu, după ce acesta a atacat-o pe Sorana Cîrstea în urma unei postări pe rețelele sociale. Vedeta a fost invitată în emisiunea lui Victor Ciutacu, 'Punctul culminant, unde și-a exprimat părerea vizavi de mesajele critice aduse de jurnalist celebrei tenismene.

La bogați nu se vorbește despre homosexuali. Ele pur și simplu se practică și gata! De când lumea și pământului se întâmplă asta, dar având în vedere analizele marelui deontolog, tocmai dânsul ne-a explicat că anumite îndeletniciri din adolescență atrofiază ce atrofiază și când te faci mare, cum s-a făcut și dânsul, are o problemă cu actul în sine.

Dânsul este cazul care l-a prezentat chiar dânsul la televizor. Această discuție este o imbecilitate. Subiectele astea se țin sus exclusiv de cei care nu practică, așa cum a spus și renumitul deontolog, doar aceștia sunt preocupați de astfel de lucruri, pentru că este, de fapt, ceea ce îți lipsește”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Vizavi de homosexualii care alăptează, desigerul spune că nu există așa ceva, nu crede că un bărbat poate să facă asta. „Pentru mine, toate aceste lucruri nu există. Toată lumea care trăiește în România are încredere în BOR. Acest lucru ține pur și simplu de educația pe care le-o dăm copiilor.

Laptele de femeie vine din sân și este unul singur, iar laptele la bărbați vine de unde știm cu toții. Nu există altul. Până la sfârșitul lumii va fi așa. Nu cred că un bărbat poate să alăpteze, acestea sunt doar niște anomalii. Oamenii se uită la asta pentru că nu au vieți, nu au activități”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.