Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, interviu cu Marcel Ciolacu: O să vă pun cea mai grea întrebare, puțini știu răspunsul/ Video

ciolacu budeanu

Premierul Marcel Ciolacu i-a acordat un interviu Danei Budeanu, iar influencerul a explicat că, din punctul său de vedere, cea mai grea întrebare este: ”Cine este Marcel Ciolacu în interior?”.

La această întrebare, Ciolacu a răspuns că este un om de la Buzău, care nu credea că va ajunge prim-ministru, dar care a înțeles că din acest moment prioritățile sale personale nu mai contează, ci doar lupta pentru a se ridica la înălțimea funcției de premier.

”Sunt un om normal și cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu cu mine. Nu știu cât de iubit sunt, știu că familia mă iubește, de asta sunt sigur. Încerc să rămân un om normal, să au decizii bune, nu poți să iei decizii decât împreună cu alți colegi. Cine crede că le știe pe toate va avea un mandat ratat. Cine nici nu recunoaște asta, este un om fals.

Sunt un om simplu, un om de la Buzău, care nu și-a dorit să ajungă prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge președinte al PSD, dar o să continui să mă adaptez și la colegi și să iau deciziile cele mai corecte, nu neapărat pentru mine sau pentru partid. Aici este ruptura cea mai mare. Moral, ai niște obligații față de partid, e normal. Am mai avut președinți al PSD-ului, care au crezut că fără partid sunt Luceafărul omenirii. De fapt, în spatele oricărui lider PSD este PSD.

Nu am o miză de a rămâne mereu în fruntea statului român sau în fruntea PSD. În politică cel mai greu este când devi penibil. Atunci când ești penibil în politică, indiferent cum te cheamă, e bine să te duci acasă.

În acest moment, ar fi ciudat să spun că viața mea reprezintă prioritățile mele, este exclus așa ceva. În momentul în care ocupi funcția de prim-ministru, cu totul și cu totul altele sunt prioritățile, dar nu mă silește nimeni să stau în această poziție. Dacă nu-ți place, poți să pleci. Noi suntem într-o luptă cu timpul! Guvernul este într-o luptă cu timpul, lumea se schimbă și noi ne schimbăm.”, a spus Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.