Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu lansează marea teorie a conspirației: mizele din spatele exploziei de la Crevedia

captura TV
Dana Budeanu

Influencerul Dana Budeanu susține că explozia de la Crevedia a fost organizată după un scenariu scris dinainte pentru că exista interesul pentru ca afacerea cu GPL să fie preluată de jucători mai mari.

„Eu nu pot sa fiu proasta pe subiectul Crevedia. Ala a fost un scenariu scris. Miza principala la acest Colectiv 2 nu a fost caderea guvernului PSD, ca PNL face cafele, ci asta a fost secundara. S-au grabit, pentru ca trebuia sa se intample in toamna. Langa, este o gradinita, cum la Colectiv au murit niste copii. Miza principala este preluarea acestei companii.

Astia sunt mari. Cum Hexi nu a inteles, la fel si astia. Eu nu fac jurnalist de investigatie, asta cred eu. Ar fi fost bine pentru ei sa cada si guvernul, dar era miza secundara. Businessul a fost predat deja, cred eu ca cetatean.

Cea mai mare nenorocire este de ce omoara oamenii? Atfel cum ii bagi pe aia, daca nu faci victime, daca nu dai foc? Stii cati morti au fost la Colectiv si cati oameni au murit arsi la ATI in timpul Magicianului? Fix cati la Colectiv, arsi la ATI. SI nu stiu unde e dosarul cu mortii din timpul pandemiei. Au ars aia de vii, nu se poate! Nu exista niciun dosar. Nici pe achizitii, doar domnul de la Unifarm, care s-a incheiat, ca daca vorbea ala, se ducea tot guvernul la puscarie. Pai doar eu n-am adus masti si altele.

Pe vaccinuri nu se duce nimeni. Nimeni pe mortii arsi de vii in spitale. De dosarul lui Barna se mai stie ceva? Eu cred ca vor mai urma scandaluri, dar PSD nu va fi afectat. Nu vor mai fi de anvergura Colectiv, dar nu le-a iesit, ca nu mai au aparatul. In spitale, real, mai sunt maximum 10 raniti la Crevedia, cam asa. Nu ca 10 nu ar insemna nimic, si unu inseamna enorm, pentru ca a murit degeaba. Poate se inceteaza cu datul foc intentionat la oameni. Sa se dea jos guverne, sa se babardeasca ce e de babardit, eu nu am treaba nici cu banii sau combinatiile oamenilor, dar sa nu se mai dea foc la oameni.”, a declarat influencerul, informează România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.