Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu: N-are bani Ciolacu de haina Ralucăi Turcan! Pufoaică de 1600 de euroi

Dana Budeanu arată că în timp ce liberalii se amuză de faptul că lui Marcel Ciolacu i s-au văzut banii din buzunar, colega lor de partid, Raluca Turcan, afișează o opulență demnă de invidiat. Dana Budeanu susține că Raluca Turcan se afișează cu geantă Hermes de 15.000 de euro și pufoaică de 1600 de euro.

Citește și: INTERVIU | Cel mai modern vaccin anti-COVID, refuzat în România, dezvoltat în Germania - 'Rămânem în cărţi, dacă Guvernul se va mişca măcar în al 12-lea ceas'

”N ARE BANI CIOLACU DE HAINA LU TURCAN!

Ieri, cu banii la piept, frumos cum se tin, nu ca #gii neterminati care si indeasa prin buzunarele de la pantalonii de costum cheile, mãruntu si sandwich ul de la mami,

Ciolacu s a facut “de ras” ca i s au vazut doua sute de lei la piept, in timp ce, vorba lu caritabilu’ nominalizat la Oscar, Alex Dima, sefu PSD se lupta pentru saraci. Alaturi de nominalizatu’ la Oscar pentru facut de ras Romania de fapt, alti postaci sclavi au sarit lesinati ca haoleu au vazut un leu! Bai, nene, macar daca erau niste hartii de cinci sute de euroi, asa dupa parerea mea s a si facut de ras, da’ ma rog!

Intre timp, doamna Turcan, care se ocupa exclusiv cu taiatu de cascaval la toata lumea, cu pensiile si alea doua hartii de la pieptu lu Ciolacu, pe care o sa vi le dea sa mancati toata luna, o arde cu o pensie speciala (care nu s a anulat, dar va explic pe aplicatie) pe ea, sa i tina de cald! Sefa la haine puse ca la nebuni si la Hermesu de 15000 de euroi pe care tot Danuta vi l a semnalat la sedinta din Modrogan a PNL, multumita selfiurilor lui Rares Ruj Roz, are o “pufoaica” smechera de 1600 de euroi sa i tina salele!

Probelma e ca lumea, care nu e pregatita, haleste toate vrajelile sarace ale unor neterminati sanchi progresisti, autori ai celui mai mare jaf din istorie, aflat in desfasurare!

Va pupa, Danuta!”, scrie Dana Budeanu.

content-image

De menționat ca azi Raluca Turcan, ministrul Muncii, a venit în cadrul Programului ”Vinerea Verde” la servici cu metroul (vinerea trecută cu BMW electric).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.