Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu: Rareș Bogdan o să plece din PNL? / VIDEO

dana budeanu

Dana Budeanu profețește plecarea din PNL a lui Rareș Bogdan din cauza lui „Chichirichi”, în cel mai nou episod din rubrica VERDICT POLITIC:

„Oamenii care au mers la vot si acum plang prin colturi ca 'Vai de mine ce s-a intamplat', ca au facut pact cu PNL si cu...etcetera. Ce s-a intamplat? Ce v-a spus Dănuța s-a întâmplat? Publicul de azi nu e pregatit, el se uita pe net la Dănuț Flamingo care acum plânge că nu i-a mai găsit praful magic lu' Hoha pe umeri și la PNL sau ce-a mai declarat ieri. Păi sună-l pe Vlad Magicianul să-'i dea din pălărie, că el are acolo praf magic, face numiai magii, n-ai văzut?

Servus, om bun! (își pune mâinile în cap, n.red.) Bă, eu acum, nu știu, vreau să o iau puțin așa și pe caterincă. Tu, ca bărbat care mă inviți pe mine să votez, cum m-ai invitat și în toamnă, eu am făcut caterincă de haștagii adică de Dănuț Flamingo pentru că eu sunt PSD-ist. Nu mă, pentru că nu ai cum, mă, să cureți nuci pe masa din bucătărie și să-mi explici că trebuie să te votez președinte. Pai cum, ma, sa te votez presedinte cand tu trebuie, cum sa-ti spun, sa-mi inspiri mie, ca femeie da, un fel de drive, asa, adica sa vin zapacita asa sa te votez, sa-mi dai senzatia ca esti baiat. Daca voi nu mai gasit praful magic pe umerii lui Hoha, adica la alt fătălău, ce vreți voi, mă, de la electoratul ăsta? Să vină să voteze pe cine? Adică pe publicul ăsta, fiți atenți, mă, când vă spun, vă transmit niște mesaje care să vă trezească, analizați, că nu vă ia nimeni cu japca ștampila din mână să spună 'Puneți pe PSD', 'Puneți pe PNL', 'Puneți pe USR', 'Puneți pe nu-știu-ce'. Nu, nimeni, trebuie să fiți un pic atenți. Fiți un pic atenți la ce se întâmplă!

Intrăm în weekend, singura întrebare de azi (...) înainte să-mi placă de Rareș Ruj Roz, ce face Jaba Laba dacă mie de mâine îmi place de Rareș Ruj Roz și-l susțin? Uite, eu îl susțin de azi. Vreau și eu să știu unde pleacă, la ce partid. Nu-și pune nimeni întrebarea asta. Normal că o să plece, cu ocazia intrării în PNL a lui Chichirichi ăla, Chichirică. Că dl Ruj Roz a declarat acum câteva luni că în secunda în care există vreun primăraș de la vreun pesedeu, că ciuma roșie, el și-a luat electoratul de sute de mii de oameni a.k.a 'Attence, Ludovic!', și pleacă. Bine, nu are unde decât la PSD, normal. Nu face nimic, că roz cu un pic de mov și cu un pic de albastru se face roșu. Vă pup”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.