Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, scandalizată de dosarul vaccinurilor: Este furt calificat! Sper că suntem martorii începutului a ceea ce normal trebuia să se întâmple deja

captura TV
Dana Budeanu

Dana Budeanu, scandalizată de dosarul vaccinurilor: Este furt calificat! Sper că suntem martorii începutului a ceea ce normal trebuia să se întâmple deja

Dana Budeanu a reacționat la scandalul privind ancheta DNA față de achiziția de vaccinuri, împotriva lui Florin Cîțu, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu.

La România TV, Dana Budeanu a intrat prin apel telefonic pentru a dezbate subiectul care a surprins, mai mult sau mai puțin, o țară întreagă.

„Suntem, sper eu, martorii începutului a ceea ce normal trebuia să se întâmple deja. Țara a fost jefuită de miliarde, degeaba, pe un contract prin care nu am fost obligați nici de către Ursula, nici de către UE, nici de către Comisie, nu am fost obligați să cumpărăm acest vaccin. Părerea mea de cetățean asta este, așa cum toate părerile s-au adeverit, opinii, simple opinii, care ajung în mediul online și sunt preluate mai departe pentru că se adeveresc mereu!

România a fost jefuită de aceste miliarde cu acești neterminați aflați la putere, sunt mulți, un arestat aflat sub influența substanțelor interzise în SUA, acesta este statutul sub care ești dus frumos la închisoare în arest, în cazul în care consumi substanțe interzise. Un neterminat ministru al Sănătății, nu are niciun fel de studiu. Nimenilă, că eu nu știu cum o cheamă pe una care a fost în funcție ca ministru al Sănătății, este și ea semnatară a acestor miliarde”, a spus Dana Budeanu prin apel telefonic.

Dana Budeanu: ”Cei trei au semnat pe persoană fizică”

Întrebată dacă crede că ancheta se oprește doar la aceste trei nume, Dana Budeanu a răspuns:

„Nu știu dacă DNA are această informație, dar eu o voi da acum. La Comisie există acel format din reprezentanți al tuturor țărilor cumpărătoare de ser magic. Nici până azi nu știm numele reprezentantului României care negocia cu comisia contractul pe vaccin. Repet, noi nu știm cine a fost reprezentantul care a negociat!

A fost un întreg scandal cu asta, spuneau că era un șef Pharma, păi cine să fie, mamaie? Noi nu știm cine este la propriu negociatorul României. Trebuia să avem un reprezentant, habar nu avem.

Este furt calificat, nimeni nu pune aceste întrebări. Pentru al doilea val de vaccin trebuiau negociați niște termeni, noi nu am negociat, așadar, niște unii, de exemplu, ăștia trei identificați de DNA, au semnat pe persoană fizică. Ei au semnat pe persoană fizică! Sper să fie doar începutul și nu cumva să fim din nou martorii niciunui sfârșit”, a spus Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.