Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu: Trebuia să apară AUR în politică să șteargă USR de pe fața pământului

captura TV
Dana Budeanu

Dana Budeanu susține că apariția AUR pe scena politică din România e în strânsă legătură cu dezvoltarea USR. Ea susține nici mai mult și nici mai puțin că ”Trebuia să apară AUR în politică să șteargă USR de pe fața pământului”. Ea a făcut afirmațiile la Antena 3 într-o apariție tv într-o confruntare chiar cu președintele AUR, deputatul George Simion.

Confruntarea dintre cei doi a început cu o discuție despre o declarație făcută de Dana Budeanu despre George Simion în care spunea: ”Simion va fi ridicat în grad pentru că a reușit să anihileze USR. După ce au înghețat tinerii frumoși și liberi prin piață, a venit rândul celor săraci să facă frigul, luptându-se cu tricolorul în mână”.

”Domnul Simion a spus la început, înainte să intrăm în emisie, că eu l-am susținut la început și că după aceea nu prea mi-a mai plăcut de el. (...) I-am spuc că da, pentru că, i-am spus, trebuia să apară AUR în politică. De ce? Ca să șteargă de pe fața pământului și de pe fața acestei țări USR. Și m-am supărat pentru că nu s-a întâmplat asta”, a declarat Dana Budeanu.

George Simion spune că acest lucru nu s-a întâmplat doar teoretic, ”practic, USR e istorie în politica românească”.

Dana Budeanu i-a mărturisit apoi, ferm, lui Simion că ea nu a votat AUR.

Confruntarea s-a mutat apoi pe subiectul momentului, războiul din Ucraina. Președintele AUR susține că ”Vladimir Putin este un criminal”.

”Suntem într-o logică de război acum și într-o propagandă de război”, a spus George Simion.

Dana Budeanu a ținut să îl contrazică: ”Noi suntem într-o logică de război economic. Cine este într-o logică de război militar e pe altă planetă”.

”În lumea reală, suntem într-o criză foarte mare economică. La televizor, suntem într-o logică de propagandă de război”, a completat Simion, iar Dana Budeanu l-a apreciat pentru faptul că a spus că este ”propagandă de război”, nu război.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.