Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu ştie cum va decurge relaţia PNL - Nicuşor Dan: 'Înainte cu trei zile să înceapă campania îl lăsaţi şi vă puneţi candidat PNL' (VIDEO)

captura Facebook
Dana Budeanu

În episodul 10 al Verdictului Politic, rubrică în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Dana Budeanu comentează în stilul caracteristic situaţia generată de anunţul că PNL îl susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Dana Budeanu anticipează că liberalii nu se vor mulţumi să-i fi destabilizat pe adversarii de la USR-PLUS, ci vor dori să aibă acces direct la "caşcavalul" de la Primăria Capitalei, motiv pentru care ar putea să-l abandoneze pe Nicuşor Dan în ultimul moment.

"Fiţi atenţi aici cum faceţi. PNL, l-aţi luat pe Nicuşor Dan. Un cretinism. Dănuţa vă spune de ce s-a întâmplat asta. S-a întâmplat: Hoha cu Ruj Roz şi cu Orban s-au certat. Băi, fiţi atenţi: Hoha nu există în PNL. El nu face parte din partid. Organizaţi-vă între voi acolo în partid. Terminaţi cu astea: a zis Hoha, se duce Rareş acolo, tu nu, Orban acolo. Băi Orban, trezeşte-te, bă, băiatule! Cum să-l trimiţi pe Nicuşor? Vreţi să-i desbilizaţi pe fătălăii ăştia? Ok. L-ai trimis pe Nicuşor, frumos, Vlăduţ mai există, nu mai contează. Înainte cu trei zile să înceapă campania îl lăsaţi şi vă puneţi candidat PNL. Sunteţi retardaţi efectiv? Bine, iese Nicuşor. PNL ce face? Îl susţine pe Nicuşor şi nu vrea nimic din ciolanul care e primăria? Pe bune? Ce film e ăsta? Filmul ăla mut cu proşti. Să zicem că a câştigat fraierul? Ok, îl ia pe Vlăduţ şi îl pune la direcţia WC-uri ecologice. Restul posturilor cum se împarte? Cum se împarte caşcavalul? Eu întreb. Ăştia care v-au finanţat campania pentru ce au făcut-o? Viceprimar cine e? De la PNL? Pe ce bază? Aveţi înţelegi cu Nicuşor? Aveţi un offshore pe care aţi făcut acte şi îi tăiaţi organele şi le vindeţi dacă nu iese? Prostie de nedescris? Păi trebuia să te duci tu, Orbane", afirmă Dana Budeanu.

Vezi şi: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 10: După Sorina Pintea, 'pe ăla îl ia următorul, pe autostrăzi' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.