Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Grecu lămurește ce i se întâmplă, după ce a anunțat că renunță la emisiunea zilnică de la Antena 3: 'Nu m-a dat nimeni afară'

Dana Grecu a anunțat că renunță la emisiunea sa zilnică de la Antena 3, ”La ordinea zilei”! Jurnalista a declarat că pornește un nou proiect.

”Nu m-a dat nimeni afară de la Antena 3. Rămân în continuare la Antena 3. O să fie niște proiecte spectaculoase. Cred, în acest moment al vieții mele, că pot mai mult decât o emisiune de talk-show politic. O să face ceva de suflet. Sunt 11 spre 12 ani de când mi s-a propus proiectul ăsta. Se poate și fără pile, și fără servicii secrete, și fără susținere politică, se poate în meseria asta. Eu mi-am dorit să fac emisiunea asta. O să fie bine. O să fie cea mai importantă mutare pentru mine, din cariera mea. O să îmi fie greu să mă despart de publicul meu. E un public care m-a acceptat așa cum sunt eu.

Au fost momente în care am crezut că dispare Antena 3. Au fost momente foarte grele pentru trustul ăsta. Îmi pare rău că nu am prea vorbit cu domnul Voiculescu, cu doamna Voiculescu. Mi-aș fi dorit să îmi sune și mie telefonul, să mi se spună ceva, orice.”, a declarat Dana Grecu.

Citește și: Discuții inedite în cadrul ședinței de la Băile Herculane: Ce se întâmplă cu salariile și pensiile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.