Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Grecu, scandal în direct la TV cu Moise Guran: Nu ți-e jenă?

www.antena3.ro
Dana Grecu

Subiectul Laura Codruța Kovesi naște pasiuni și dispute inclusiv între jurnaliști. Jurnalista Antena 3, Dana Grecu, a remarcat în emisiunea sa că spre deosebire de interviul acordat jurnalistului Moise Guran de către Laura Codruța Kovesi din biroul de la DNA, în cel mai recent interviu Kovesi a mers în redacția jurnaliștilor, răspunzând întrebărilor din partea mai multor ziariști.

Dana Grecu remarca faptul că Moise Guran a ales să se deplaseze cu toată echipa și tehnica necesară pentru înregistrarea interviului în biroul lui Kovesi. Moise Guran i-a transmis un SMS în care a întrebat-o dacă nu îi este jenă, pentru că știe că echipa lui nu este atât de mare.

”Am primit un mesaj de la Moise Guran. El îmi scrie: Echipa noastră de transmisie este formată din doi oameni și mă întreabă dacă nu mi-e jenă. Îi răspund: Nu, nu îmi jenă. De ce să îmi fie jenă? De ce mi-ar fi jenă? Era o observație. Kovesi era la ea în birou și a chemat acolo radioul. Aa, că am zis că v-ați mutat cu tot radioul acolo. Păi n-ați fi avut cum, din punct de vedere tehnic să vă mutați cu tot radioul. Care-i treaba?”, a spus Dana Grecu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.