Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă a extras Guvernul din scandalul legilor justiției

Inquam Photos / Octav Ganea
guvern dancila parlament

Premierul Viorica Dancila nu a dorit, joi, in plenul Parlamentul, la dezbaterile pe motiunea de cenzura, ca nu vrea sa comenteze acuzatiile care i se aduc Executivului despre legile justitie pentru că Palatul Victoria s-a implicat doar dupa adoptarea acestora.

„Nu voi comenta afirmațiile dvs. despre reforma justiției, din simplul motiv că legile la care vă referiți au fost adoptate de Parlament, nu prin ordonanță de urgență, cum se întâmpla în Guvernare Cioloș și nici prin angajarea răspunderii guvernului, cum se întâmpla în guvernarea PNL, cu ministrul Macovei.

Deci nefiind implicat Guvernul nu am ce să vă răspund la toată teoria pe care ați dezvoltat-o în această privință în moțiune.

Guvernul s-a implicat doar după adoptarea acestor legi, pentru a introduce în legislație unele recomandări ale Comisiei de la Veneția! Deci iar vă contraziceți. Pe de o parte ne-ați criticat că nu ținem cont de Comisa de la Veneția, iar când am modificat legislația ca să introducem recomandările Comisiei de la Veneția tot supărați sunteți că am făcut-o prin ordonanță de urgență.

Stimați parlamentari ai opoziției,

Sincer, nu cred că are rost să mergem mai departe în această analiză a moțiunii dvs. Mi-aș fi dorit să văd mai multă seriozitate, coerență și sens logic în demersul dumneavoastră. Dar la orice pagină deschizi moțiunea, dai peste o contradicție, peste un fake-news, peste o inadvertență”, a declarat Dăncilă în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.