Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă: Ziua Sf.Andrei - moment în care se întâlnesc simbolic unitatea spirituală creştină şi unitatea statală românească

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila

Premierul Viorica Dăncilă afirmă, într-un mesaj transmis cu ocazia sărbătoririi zilei Sfântului Apostol Andrei, că acest moment este unul în care se întâlnesc şi se împletesc, simbolic, unitatea spirituală creştină şi unitatea statală românească. 

"Ziua Sfântului Apostol Andrei, cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României o sărbătorim, anul acesta, cu mai multă emoţie decât oricând, graţie împrejurărilor istorice unice la care avem privilegiul să fim martori. Acum câteva zile, a fost sfinţită Catedrala Mântuirii Neamului, o realizare de seamă a României şi un monument deosebit, care îl are ca ocrotitor pe Sf. Andrei, Apostolul poporului nostru. Iar, mâine, sărbătorim împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Este un moment în care se întâlnesc şi împletesc, simbolic, unitatea spirituală creştină şi unitatea statală românească, întărindu-ne încrederea în destinul naţional sub cele mai bune auspicii. Cu acest prilej special, doresc tuturor românilor o sărbătoare plină de bucurie, iar celor care îşi serbează numele să aibă parte de tot ce îşi doresc! La mulţi ani!", se arată în mesajul prim-ministrului Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.