Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dâncu, despre afirmațiile lui Dragnea care au aruncat în aer prietenia lor: Declarațiile lui, eu le-am înțeles mai bine

PSD
Vasile Dâncu

„Mă bucur pentru Liviu Dragnea și pentru familia lui. Sper că s-a încheiat pentru el acest calvar și că își poate reîncepe viața normală. Știu bine, pentru că am fost prieten cu el,  că aspira tot timpul la revenirea lui la normalitate. Va alege singur drumul pe care îl va urma. Deocamdată cred că are dreptul la liniște și la respectul vieții private”, a declarat la Digi 24 președinte Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu.

Reamintim că Liviu Dragnea a făcut anumite declarații din penitenciar care aruncau în aer prietenia cu Dâncu.

Citește și: Carmen Dan, după decizia de eliberare a lui Dragnea: Sunt mulți cei care se bucură, din membrii de partid, că a fost eliberat

„Declarațiile lui eu le-am înțeles mai bine decât au vrut să le pună unii reporteri în undă. Eu nu cred că în acest moment să facă politică e o prioritate pentru el. E adevărat, el a promovat mulți oameni în politică, mulți l-au părăsit foarte repede chiar dacă făceau parte din garda lui pretoriană, alții poate mai visează la revenirea lui și cred că este normal acest lucru. Dar în politică este nevoie de două voințe pentru a face politică adevărată. Este voința de a face ceva și voința electoratului de a te urma”, a mai spus Dâncu.

Social-democratul a subliniat că oricine are dreptul la reabilitare, dar nu crede că trebuie modificat statutul partidului pentru a-l primi pe Dragnea ca simplu membru.

„Dacă justiția a stabilit că un om și-a ispășit pedeapsa și va trece și o perioadă în care se rebilitează fiind lipsit de drepturi civile, eu nu cred că noi ceilalți putem să ne plasăm deasupra justiției și să stabilim altceva. Nu cred că trebuie schimbat statutul pentru asta. Trebuie întâi să vedem ce își dorește Liviu Dragnea și eu așa cum îl cunosc cred că își dorește multă liniște și nu cred că va sări repede în barca politicii”, a mai spus Dâncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.