Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Danemarca se simte purtată 'de o mare forţă' în meciul cu Țara Galilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam trofeu Euro 2020

Danemarca este încrezătoare şi se simte purtată "de o mare forţă", a afirmat selecţionerul echipei daneze, Kasper Hjulmand, înaintea meciului cu Ţara Galilor din optimile de finală ale EURO 2020, programat sâmbătă seară la Amsterdam (19:00), informează AFP, citat de agerpres.

La rândul lor, galezii se consideră "outsideri", dar sunt pregătiţi să creeze surpriza, susţine selecţionerul Robert Page.

"Noi resimţim o mare forţă. Am trăit trei meciuri cu atât de multe emoţii cât pentru o viaţă întreagă, dar mâine (sâmbătă) este un alt meci şi va trebui să dăm totul. Această forţă nu vine doar din ce i s-a întâmplat lui Christian (Eriksen, victima unui stop cardiac în primul meci al danezilor), ci şi din faptul că am avut meciuri bune şi avem încredere în jocul nostru. Avem forţă mentală şi fizică, avem calitate în echipă", a spus Kasper Hjulmand la conferinţa de presă dinaintea meciului.

"Respectăm mult Ţara Galilor, pentru că au progresat mult în ultimii ani. Sunt mândri să-şi reprezinte ţara, iar asta se simte. Este o mare echipă şi o respectăm mult", a adăugat acesta.

La rândul său, selecţionerul galez Robert Page a afirmat că "danezii sunt în optimile de finală pentru că au meritat. Ne aflăm în faţa unei mari provocări şi va trebui să rivalizăm cu ei în plan fizic şi să pregătim bine acest meci".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.