Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Buda: INS publică cifrele reale ale degradării vieții în România, în vreme ce Liviu Dragnea vrea să acopere realitatea dură cu Legea Defăimării

paginaeuropeana.ro
Daniel Buda

Preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, iese la rampă cu un atac dur şi, într-un comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO, acuză că şeful PSD, Liviu Dragnea vrea să acopere realitatea ieşind la înaintare cu Legea Defăimării.

Citeşte şi: Parlamentul vine cu NOI MODIFICĂRI: Ce măsuri se prevăd pentru ACCELERAREA investiţiilor publice

"Degradarea morală și instituțională a societății românești se dorește a fi ascunsă sub preș prin Legea Defăimării propusă de Liviu Dragnea. Anunțul public privind adoptarea unei legi care să vizeze antidefăimarea României, inițiată de către Liviu Dragnea, acest Erdogan al României, reprezintă expresia disprețului public față de realitățile din România consemnate, iată, astăzi, de către Institutul Național de Statistică. Rata inflației a ajuns la 4,7%, cea mai mare din ultimii cinci ani, scăderea salariilor nete cu 5,5%, în condițiile în care s-au făcut nenumărate promisiuni de creștere a  salariilor, precum și degradarea morală și instituțională a României, toate acestea nu vor putea fi ascunse sub nicio formă de incompetența Guvernării PSD-ALDE.

Atacurile sistematice ale acestei guvernări nu doar împotriva justiției, ci și împotriva siguranței statului prin subminarea celor trei piloni ai stabilității economice: investiții, reforme structurale și politici fiscal-bugetare responsabile,  afectează calitatea vieții fiecăruia dintre noi. Liviu Dragnea a găsit soluția încercând să instituie politica pumnului în gură pentru cei care nu-l laudă pe ”conducătorul iubit” ci își permit să atragă atenția, inclusiv în Parlamentul European, asupra derapajelor instituționale din România.

Ați reușit, într-un an de zile, să schimbați trei guverne PSD, să scoateți  sute de mii de oameni în stradă și să capturați România într-un paradox continuu. Ați reușit contradicția creșterii salariilor pe hârtie în același timp cu  scăderea veniturilor românilor, ați reușit ca pe fondul unei creșteri economice constante să scadă nivelul de trai prin creșterea inflației, de care chiar dacă nu a murit nimeni, cum disprețuitor și arogant spunea amicul dumneavoastră Călin Popescu Tăriceanu, nici bine nu a dus-o.

Cei peste 600.000 de oameni care au ieșit în stradă, miile de magistrați care au protestat public împotriva imixtiunii politicului în justiție, nu pot fi reduși la tăcere, domnule Dragnea, nici măcar de o Lege a Defăimării. Nu uita, Liviule, că în 1989 nici măcar elicopterul nu i-a scăpat de furia celor pe care puterea comunistă i-a dorit muți și surzi.", susţine europarlamentarul.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.