Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin, CONTRE cu un MILIONAR, la Antena 3: O să îl dau în judecată, așa cum își dorește

pressalert.ro
daniel constantin

Au fost contre dure între ministrul Mediului, Daniel Constantin, și unul dintre cei mai cunoscuți milionari români, Adrian Porumboiu. Fostul mare arbitru l-a acuzat pe vicepremier că e ”un șpăgar ordinar”, iar Constantin l-a amenințat cu judecata, în direct la Antena 3.

”O să îl dau în judecată, așa cum își dorește. Sesizarea nu a plecat de la APIA, ci de la Curtea Europeană de Audit. Nu știu dacă a câștigat sau nu. M-a sunat și l-am invitat la Ministerul Agriculturii și i-am explicat de unde a plecat sesizarea. Dacă a câștigat, e un mare semn de întrebare. Caracterul domniei sale e mult sub ce ar trebui să aibă o persoană publică. Porumboiu e din Vaslui, de acolo de unde e Cristian David, un coleg de-al lui Tăriceanu. Mi se pare o coincidență prea mare. ”, a spus Daniel Constantin.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

Replica a venit imediat de la Porumboiu.

”Mă așteptam să facă o asociere între mine și Obama, nu David. E un copil fără minte, fără judecată. Abia aștept să mă dea în judecată.”, a replicat Adrian Porumboiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.