Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin face DEZVĂLUIRI despre colaborarea cu ALDE: 'Eu n-am fost de acord, dar mi s-a spus că sunt emoțional și nu rațional'

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel constantin pro romania

Daniel Constantin, prim-vicepreședintele PRO România, suspendat din partid, după ce a votat învestirea guvernului Ludovic Orban, a anunțat, marți, la Realitatea Plus, că nu a fost de acord cu colaborarea cu ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

"La acel moment, când s-a decis colaborarea cu ALDE, eu nu am fost de acord. Atunci mi s-a zis că eu gândesc emoțional, și nu rațional. Și am fost, într-un final, pe linia partidului", a declarat Daniel Constantin.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

Pe de altă parte, Daniel Constantin a mai spus că discuţiile contradictorii din Pro România privind susţinerea guvernului format de Ludovic Orban s-au purtat mai mult timp, însă nu a precizat care au fost argumentele lui Victor Ponta privind neparticiparea la vot.

Fondatorul Pro România a spus că în ceea ce priveşte viitorul politic, va încerca să găsească ”cea mai bună soluţie” pentru el şi pentru cei care îl susţin şi îi împărtăşesc opiniile.

”Nu ştiu ce voi face. Am discutat cu toată lumea, cu toate partidele, până aseară nu mi-am pus problema să merg în altă parte. Dacă asta este decizia, ne strângem mâna bărbăteşte şi mergem mai departe fără scandal. Pe mine mă leagă de Victor o relaţie de colaborare şi de prietenie de zece ani. Nu trebuie să-i aruncăm la coş pentru o dispută de genul ăsta”, a mai spus Daniel Constantin.

Citește și: Lovitură puternică pentru Elena Udrea- Decizia luată de Curtea de Apel în dosarul Hidroelectrica

Pro România a anunţat, marţi seară, că a decis sancţionarea celor şapte parlamentari care au votat pentru învestirea Guvernului Orban, fiindu-le retras sprijinul politic. Prim-vicepreşedinţii Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, vicepreşedinţii Emilia Meiroşu şi Mircea Banias au fost suspendaţi din partid, în timp ce restul au fost revocaţi din funcţiile de coordonatori judeţeni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.