Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin intervine în conflictul dintre Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății

Inquam Photos / Octav Ganea
pro romania daniel constantin

Daniel Constantin, președintele partidului PRO-România, intervine în conflictul dintre Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății privind achiziția de ambulanțe:

„Am urmărit cu atenție conflictul dintre Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății in legatura cu achiziția de ambulanțe, scos din nou la suprafață în aceste zile. Mi-e teamă că acest scandal, care îi are ca protagoniști pe Raed Arafat și Florian Bodog, are două posibile consecințe:

Vicepreşedinte al Parlamentului European, despre USR: 'Au făcut buba la cap'

1. Prelungirea nepermis de mult a achiziției de ambulanțe, care ar duce la prejudicii greu de estimat în domeniul sănătății și

2. Dorința nespusă a unora de a-l înlătura de la conducerea SMURD pe Raed Arafat, fapt care nu se poate termina decât cu o renunțare la o activitate care s-a dovedit extrem de benefică pentru societatea românească.

Atrag atenția tuturor că serviciul modern de medicină de urgență din România este o creație a lui Raed Arafat si a debutat in 2007. Au mai încercat, în anii din urmă, și alți politicieni, să se implice în acest domeniu, iar consecințele au fost dezastruoase pentru sistemul medical de urgență din România.

Nu aș fi intrat în această dezbatere publică dacă nu aș fi avut elemente care să fundamenteze cele două posibile consecințe.”, a declarat Daniel Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.