Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte al Parlamentului European, despre USR: 'Au făcut buba la cap'

protest usr

Scandalul din USR atrage și atenția adversarilor politici. Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu, vicepreședinte al Parlamentului European, afirmă că parlamentarii USR „bântuie amețiți culoarele Parlamentului” pentru că au „buba la cap”. Comentariul este legat de inițiativa USR de a sesiza CCR cu privire la procedura de modificare a Constituției.

Vezi și: Nicușor Dan, declarație de presă: 'Voi explica demisia mea din USR'

„USR - nu e clar daca inainte sau dupa șocul divorțulului de "marele" Nicușor Dan - a sesizat CCR cu faptul ca regulamentul Senatului a fost schimbat, astfel încât un act de modificarea a Constituției trebuie depus mai întâi la Camera si apoi la Senat, deși Constituția permite sesizarea ambelor Camere, fără ordine de precădere!?

Fraților, constat ca la voi tot partidul, nu un singur individ doarme in picioare si acționează somnambulic, transpunându-si coșmarurile in realitate! Lăsați CCR sa se ocupe de lucrurile serioase, nu mai despicați firul in patru, doar ca sa lăsați impresia ca va aflați in treaba!?

Tragedia e ca pe ăștia, cei ce i-au creat artificial, i-au scăpat după aia din brațe si uite ca au făcut buba la cap, bântuind amețiți culoarele Parlamentului!”, scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

USR și PNL au sesizat Curtea Constituţională cu privire la modificarea şi completarea Regulamentului Camerei superioare a Parlamentului care stabileşte, între altele, şi procedura de adoptare a iniţiativelor de revizuire a Legii fundamentale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.