Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin nu se împiedică de Constituţie în scandalul Codului Fiscal

daniel-constantin

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin susţine că cea mai bună variantă cu privire la Codul fiscal este, în opinia sa, angajarea răspunderii Guvernului, deşi o asemenea variantă ar fi, potrivit juriştilor, una neconstituţională.

"Cred că cea mai bună variantă este asumarea răspunderii, dar trebuie să vedem toate condiţionările constituţionale. Este un proiect pe care l-am asumat politic noi toţi ca şi coaliţie, dincolo de premier, ca atare trebuie să marcăm şi din punct de vedere politic", a spus acesta, luni, înainte de şedinţa coaliţiei de guvernare.

Vezi şi: Alina Gorghiu îi dă lovitura de grație lui Victor Ponta

Totodată, Daniel Constantin a subliniat, referitor la observaţiile preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la Codul fiscal, că textul actualului proiect va trebui revizuit. 

"Eu cred că oricum, dacă se va merge pe această variantă, va trebui să avem un text revizuit referitor la Codul fiscal. Deci se vor mai face amendamente, le studiem şi pe cele de la Cotroceni şi vom vedea. Sigur că sunt multe aspecte în Codul fiscal, dar cred că cel mai important se referă la reducerea TVA de la 24% la 19%. Dincolo de chestiunea economică, cred că este şi o datorie morală faţă de cetăţeni. Am promis din 2012 că vom repara tot ce s-a greşit, ca atare trebuie să facem toate aceste lucruri", a adăugat Constantin, potrivit Agerpres.

Vezi şi: Planul lui Victor Ponta, 'sabotat' de Constituţie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.