Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir anunță noi dezvăluiri, în această seară. Replică incediară la interviul lui Coldea

daniel dragomir in comisia sri

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, a ajuns marți, la ora 16.30, la Comisia parlamemtară de control a activității SRI, unde va fi audiat în legătură cu acuzațiile aduse Serviciului Român de Informații în ultima perioadă.

”Azi voi vorbi despre două lucruri importante: în primul rând despre încălcarea legii şi despre utilizarea mandatelor de siguranţă naţională în mod ilegal în dosarele de corupţie şi, în al doilea rând, vom vorbi despre «culoarele Justiţiei»”. În rest, discuţia se va extinde în funcţie de întrebările care îmi vor fi adresate şi de ceea ce va evolua în termenii discuţiei problematica”, a declarat Daniel Dragomir.

Fostul ofițer SRI a anunțat că în această seară va avea o reacție la interviul generalului Coldea din ziare.com, lansând și un atac la adresa publicației online și a jurnalistei care a realizat interviul.

„Referitor la interviul domnului Coldea, voi comenta diseară, după ora 21, pe blog. Ce pot să vă spun este un singur lucru. Eu nu am menționat ziare.com în declarațiile mele, dar dacă tot vorbeam de metadate, ziare.com s-a autodeconspirat prin acest interviu. Mai mult decât atât, referitor la acest interviu, eu mă declar deschis, în situația în care ziare.com dorește să-mi ia un interviu, le răspund. Și dacă doamna Ioana Ene Dogioiu primește aprobare”, a mai declarat Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.