Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir lansează noi acuzaţii: Un jurnalist cunoscut, audiat în dosarul 'Black Cube'

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel dragomir

Daniel Dragomir, fost locotenent-colonel SRI, continuă seria acuzaţiilor la adresa "culoarelor media" şi a "culoarelor din justiţie" aflate sub coordonarea unor foşti sau actuali şefi SRI. Inculpat în dosarul "Black Cube", legat de presupusa spionare a şefei DNA, Dragomir afirmă că jurnalistul Dan Tăpălagă, editor coordonat HotNews.ro, a fost audiat de procurori la cererea sa. Audierea ar fi avut legătură inclusiv cu implicarea numelui răposatului lui Dan Adamescu în dosar.

Vezi şi: DNA vrea să-i pună 'CAPAC' lui Blaga: Se cere condamnarea la închisoare și confiscarea unei sume COLOSALE de bani

"Sper ca DIICOT să clarifice acest lucru (implicarea lui Adamescu în dosar - n.r.), mai ales că procurorii au audiat diverse persoane din spațiul public în legătură cu numele lui Adamescu. Mă refer aici la Dan Tapalagă, care nu figurează ca martor în dosar și totuși a fost audiat. Din ce știu, Dan Tapalagă s-a autoinvitat la sediul DIICOT și a purtat mai multe discuții cu procurorii de caz. Am cerut să mi se pună la dispoziție declarația dumisale și ce calitate are în dosar. Mi s-a spus că a avut numai o discuție informală cu anchetatorii. Eu atât știu, că au existat trei persoane - Tapalagă, Ghiță și Dan Andronic - care au avut discuții cu procurorii. Prin avocat, am cerut declarațiile celor trei și mi s-a răspuns că discuțiile cu anchetatorii au fost numai unele de natură „informală“", afirmă Daniel Dragomir într-un interviu pentru "România Liberă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.