Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Fenechiu, ales președinte la primul congres al PND

PND2

Daniel-Fenechiu--ales-presedinte-PND--la-primul-congres-al-formatiuniiPartidul Național Democrat a organizat sâmbătă, 12 decembrie, primul congres al formațiunii, la care au participat 1000 de delegați. Daniel Fenechiu a fost ales președintele partidului.

„Încrederea colegilor mei mă onorează și mă obligă în același timp. PND și-a propus să fie nu doar un alt partid politic, sau un altfel de partid politic, ci partidul politic care să fie în serviciul românilor, care să construiască o Românie pentru români. Primul nostru congres demonstrează că suntem pe drumul cel bun și cât timp eu voi fi în politică și în fruntea acestui partid, nu vom abandona acest drum drept pe care ne-au așezat colegii mei care au fost prezenți sâmbătă în București, dar și zecile de mii care sunt cu ochii pe noi în toată țara”, a declarat Daniel Fenechiu, în primul discurs în calitate de președinte al PND.

În prima rezoluție votată de delegații formațiunii politice, intitulată „O Românie între români”, rolul central este jucat de lupta împotriva sărăciei.

„Considerăm că este esențial să ne ridicăm ca o singură națiune, uniți în jurul acestui deziderat fundamental: supraviețuirea noastră ca Națiune. Vom cere Consiliului Suprem de Apărare a Țării nu doar să includă, ci să impună în capul listei pericolelor la adresa siguranței naționale sărăcia, ca mijloc de externimare a poporului român”, se arată în rezoluția votată de membrii PND, conform Agerpres.

Sursa Foto: ziare.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.