Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Fenechiu: 'PSD îl acuză pe Marcel Vela de mai multe lucruri, dar şi-a dat verdictul înainte de a le analiza pe acestea'

machiavelli.ro
daniel fenechiu

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a afirmat, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului de Interne, că PSD îl acuză pe Marcel Vela de mai multe lucruri, dar şi-a dat verdictul înainte de a le analiza pe acestea. "Când ministrul dă un examen în Senat e cât se poate de clar că, atunci când votăm politic, examenul e picat. Nu are nicio şansă pentru că e vot politic în care PSD îl acuză de nişte lucruri şi şi-a dat verdictul înainte să analizeze aceste lucruri”, a spus Fenechiu.

Fenechiu a spus că printre criticile lui Marcel Vela nu s-au aflat senatorii PSD care au exercitat funcţia de ministru de Interne: Carmen Dan, Nicolae Moga şi Mihai Fifor, precizând că moţiunea este politică şi nu are legătură cu profesionalismul.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

Fenechiu a precizat că examenul este picat de Marcel Vela, deoarece votul din Senat este politic.

"Când ministrul dă un examen în Senat e cât se poate de clar că, atunci când votăm politic, examenul e picat. Nu are nicio şansă pentru că e vot politic în care PSD îl acuză de nişte lucruri şi şi-a dat verdictul înainte să analizeze aceste lucruri”, a spus Fenechiu.

El a mai declarat că Marcel Vela nu a făcut decât să implementeze măsurile date de specialişti.

"Am văzut din moţiune că i se reproşează măsuri luate în perioada pandemiei. Ce era de preferat? Să iei măsuri de prevenţie, să pui răul în faţă sau să mergi pe varianta că nu faci nimic, să nu încalci libertatea cetăţenească, să nu îţi reproşezeze cineva? Nu a făcut decât să implementeze măsurile date de specialiştii din preajma sa, specialişti care sfătuiau orice ministru”, a mai transmis senatorul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.