Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu, reacție după ce a auzit că Viorica Dăncilă vrea să dea buzna pe Klaus Iohannis: 'Tipic liderilor PSD, fură idei'

daniel funeriu

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, reacționează după ce liderul PSD Viorica Dăncilă a dat de înțeles că în calcul o apariție intempestivă la dezbaterea organizată mâine de președintele Klaus Iohannis.

„Aud că Veorica vrea să dea buzna peste Iohannis. Tipic liderilor PSD, fură idei: în 2014, pentru că presa (majoritar plătită) din Timișoara mă boicota, am mers în conferința de presă a primarului Robu, proaspăt ieșit din uselism. A fost haios. E, totuși, Timișoara”, scrie Funeriu pe Facebook.

Tensiunile escaladează - China cere SUA să înceteze să-şi mai încordeze muşchii în Marea Chinei de Sud

Klaus Iohannis a anunțat, săptămâna trecută la sediul PNL, că marți va organiza o dezbatere cu politologi și formatori de opinie. Șeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste și a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiției”.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat că va găzdui dezbaterea de marți a lui Klaus Iohannis cu politologii și formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.