Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu scoate la lumină lucruri neştiute despre Elena Udrea: Dezvăluiri despre influenţa concretă a fostului ministru

funeriu bun

Fostul ministru Daniel Funeriu, cel care a susţinut întotdeauna că nu doreşte să se dezică de perioada Guvernului Boc şi de oamenii care i-au colaboratori pentru că "nu tranzacţionează loialităţi", a oferit un prim interviu la o televiziune centrală după mai bine de patru ani. Funeriu a vorbit, într-un interviu la Digi 24, inclusiv despre influența pe care o avea Elena Udrea și a dat două exemple care l-au afectat direct.

„Eu am simțit această influență în două rânduri. Prima dată a fost când am introdus BAC-ul cu camere de luat vederi. Imediat ce s-au dat rezultatele, am discutat cu Traian Băsescu și i-am spus că e un fenomen social major și că în calitate de ministru îmi asum toate consecințele. Președintele m-a încurajat să merg în această direcție. A doua zi a fost ședință de partid, în care mi s-a cerut demisia. Acolo au fost doar trei oameni care mi-au luat apărarea: Emil Boc, Monica Macovei și Elena Udrea.

A doua oară când am simțit influența doamnei Udrea a fost când în 2014 se formase PMP. Eu am fost unul din cei care au participat activ la formarea Partidul Mișcarea Populară și atunci a fost făcută o listă pentru europarlamentare unde am simțit foarte mult influența doamnei Udrea, care a fost negativă la adresa mea și pozitivă la adresa lui Preda. În momentul acela am observat că din punct de vedere politic există o divergență”, a spus Daniel Funeriu.

CITEȘTE ȘI: De ce sticlele de BERE au culori DIFERITE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.