Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță, despre PROTESTELE din Olanda: Oamenii sunt împușcați pentru proteste. La noi, Iohannis ne poate băga pe gât ce vrea

daniel ghita

Fostul luptător K1 Daniel Ghiță, în prezent parlamentar PSD, atenționează că dacă românii nu se revoltă împotriva vaccinării obligatorii, libertatea generațiilor viitoare va fi o iluzie. Ghiță prezintă ca exemplu situația din Olanda, țară unde, susține el, manifestanții sunt împușcați de oamenii legii, pentru că au ieșit în stradă să ceară libertate.

"În Olanda oamenii sunt împușcați de poliție pentru că protestează împotriva restricțiilor și vaccinării obligatorii. Unii au înțeles că li se ia libertatea, li se ia totul, și se luptă să își apere ultimele drepturi. La noi e pace și prietenie, așa că Iohannis ne poate băga pe gât ce vrea el sau ce i se comandă de afară. Mulți nu înțeleg cât de gravă e situația și că, o dată pierdută libertatea, nu ne-o mai dă nimeni înapoi. Ce moștenire le lăsăm copiilor noștri, o lume ca o închisoare, în care oamenii să fie ștampilați și ținuți în lesă ca niște animale domestice?

Codul QR ce este dacă nu o formă de a-i însemna pe oameni ca pe vite, care merge la tăiere și care la păscut? Ne vor blestema generațiile viitoare că nu am făcut nimic să le salvăm libertatea și să le lăsăm posibilitatea unei vieți umane. Copiii viitorului se vor naște gata scanați, vaccinați forțat și cu cod obligatoriu, dacă nu facem ceva. Nihil Sine Deo", scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.