Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ionașcu a fost ales președinte executiv al Partidului Puterii Umaniste

daniel ionascu

Avocatul Daniel Ionașcu a fost ales președinte executiv al Partidului Puterii Umaniste (PPU), la ședința Consiliului Național ce a avut loc duminică, la București.

Acesta le-a spus colegilor săi că își dorește din tot sufletul ca PPU să fie un partid altfel, implicat în problemele țării și ale comunităților.

„Vă dau cuvântul meu de onoare. Acesta este sentimentul care mă încearcă, al unei politic altfel, cu sufletul, în care fiecare dintre noi se implică real pentru țara lui, pentru comunitatea lui, iar împreună putem face mult, pentru că unde-s doi puterea crește. Trebuie să ne implicăm serios dacă vrem să schimbăm această țară, dacă vrem cu adevărat să schimbăm ceva trebuie să schimbă mentalitatea fiecăruia. Vreau! Pot! Am cu cine? Trbuie să avem. Împreună, avem. Trebuie să facem o politică altfel. Nu mă interesează celelalte partide, nu sunt partide mari și partide mici, dorința mea nu este mare sau mică. Dorința mea este pe cât vreau eu să dau un impuls propriei voințe, de a face și credința că voi ajunge la final”.

Daniel Ionașcu era până duminică vicepreședinte al PPU, fiind o persoană cunoscută în spațiul public, nu numai datorită clienților săi celebri, ci și datorită deselor apariții în mass-media, unde s-a remarcat mereu prin pozițiile sale echilibrate și calitățile oratorice deosebite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.