Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ionașcu, apel pentru pensionarii României: `Frați români, uniți-vă, faceți un proces colectiv împotriva Guvernului și luați-vă înapoi drepturile!`

Daniel Ionașcu

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal),  face un apel către toți pensionarii României să își unească vocile și să își recapete drepturile stabilite prin lege:

„Solicit fiecărui român pensionar să înțeleagă că țara aceasta nu este a Guvernului, ci este a noastră, a tuturor. Frați români pensionari, uniți-vă, faceți un proces colectiv împotriva Guvernului și luați-vă înapoi drepturile. PPU (social-liberal) vă stă la dispoziție cu toată implicarea mea personală”.

Mai mult decât atât, liderul umanist solicită Guvernului să respecte drepturile pensionarilor români în contextul în care aceștia asistă cu îngrijorare la tensiunile și târguielile decidenților politici pe calcule bugetare obscure.

„Respectul pentru pensionari nu este nici de stânga, nici de dreapta! Respectați legea, oferiți-le dreptul consacrat prin lege celor ce merită acest lucru după o viață întreagă de muncă”, a afirmat Daniel Ionașcu în cadrul unei emisiuni televizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.