Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ionașcu: Salutăm actul parlamentar de astăzi. Umanismul trebuie să triumfe!

PPU (social-liberal)
Daniel Ionașcu

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), a salutat votul din Parlament de la moțiunea de cenzură care a dus la căderea guvernului Cîțu. Liderul umanist îi felicită pe toți parlamentarii implicați în acest demers și reafirmă implicarea umaniștilor în lupta pentru protejarea libertății, demnității, sănătății și intereselor românilor.

„Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) salută actul parlamentar de astăzi, prin care un guvern care în mod evident nu are ce să caute la guvernarea românilor, a picat. Felicitări tuturor parlamentarilor care au votat și care au dus la acest rezultat. Suntem mândri de parlamentarii noștri, care au pus umărul și au ajutat la această decizie. Felicitări domnului Vlad Popescu, doamnei Grațiela Gavrilescu, doamnei Steluța Cătăniciu și doamnei Ana Loredana Predescu.

Așadar, din această clipă, noi, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal,) în mod evident, vom fi mai ancorați pe scena politică, în viața de zi cu zi, pentru interesele fiecăruia dintre noi. Pentru că umanismul trebuie să triumfe și ceea ce s-a întâmplat până acum în țara noastră nu trebuie să se mai repete. Așadar, ridic protestul meu personal  și al PPU (social-liberal) pentru libertate, demnitate, sănătate, pentru tot ce este nelegal în această țară. Dumnezeu să ne ajute!”, a spus Daniel Ionașcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.