Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Maldini, fiul fostului mare jucător Paolo Maldini, convocat în premieră la echipa de seniori a lui AC Milan

ac milan

Daniel Maldini (18 ani), fiul fostului mare jucător Paolo Maldini, a fost convocat în premieră la echipa de seniori a lui AC Milan. Mijlocașul ofensiv face parte din lotul lui Stefano Pioli pentru meciul cu Napoli, de sâmbătă, potrivit Mediafax.

Vestea convocării lui Daniel Maldini la prima echipă vine la 10 zile după ce fotbalistul de 18 ani și-a prelungit contractul cu AC Milan, până în 2024.

Daniel este fiul legendarului jucător al lui AC Milan, Paolo Maldini, care ocupă în prezent funcţia de director tehnic la "rossoneri". De asemenea, tânărul jucător este nepotul fostului mare fotbalist și antrenor din istoria Italiei și a lui AC Milan, Cesare Maldini, care a decedat în 2016.

Fundaşul Paolo Maldini a evoluat timp de 24 de sezoane, în perioada 1985-2009, la AC Milan, reuşind să câştige de cinci ori Cupa Campioilor Europeni/Liga Campionilor, şapte titluri în Italia şi numeroase alte trofee interne şi internaţionale.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

În schimb, Daniel Maldini evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, având trei goluri în cinci partide disputate la Milan Primavera în acest sezon. De asemenea, jucătorul de 18 ani a debutat în acest an la echipa U19 a Italiei.

Lotul lui AC Milan pentru meciul cu Napoli: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Reina (portari), Calabria, Caldara, Conti, Gabbia, Hernandez, Musacchio, Romagnoli (fundași), Bilgia, Bonaventura, Brescianini, Kessie, Krunic, Paqueta (mijlocași), Leao, Maldini, Piatek, Rebic, Suso (atacanți).

Meciul AC Milan-Napoli, contând pentru etapa a 13-a din Serie A, este programat sâmbătă, de la ora 19:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.