Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, a debutat pentru AC Milan în Serie A

ac milan

Daniel Maldini (18 ani), fiul celebrului Paolo și nepotul lui Cesare, a debutat pentru AC Milan, duminică, în meciul cu Verona, din runda cu numărul 22 a Serie A, scor 1-1, continuând astfel tradiția din familie, potrivit Mediafax.

Daniel evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, iar el a obținut debutul la echipa de seniori a celor de la AC Milan, fiind introdus pe teren de antrenorul Stefano Pioli în minutul 90+3 al partidei cu Verona, scor 1-1. Calhanoglu, pentru gazde, și Faraoni, la oaspeți, au fost autorii celor două reușite.

Citește și: VIDEO Secretarul general PNL, la o ședință de partid: 'Noi nu mai putem prosti oamenii cum se prosteau înainte'

Daniel este cel mai tânăr fiu al legendarului Paolo Maldini (51 de ani), care și-a petrecut întreaga carieră la AC Milan, în intervalul 1985-2009. În prezent director tehnic la clubul din Milano, Paolo a strâns 901 meciuri ca jucător, cucerind numeroase trofe, precum cinci Ligi ale Campionilor și șapte titluri în Serie A.

Bunicul lui Daniel este Cesare Maldini, cel care a decedat în 2016, la vârsta de 84 de ani. El a fost jucător și antrenor emblematic la AC Milan, reușind performanța de a fi primul căpitan din istoria clubului care a ridicat trofeul Cupei Campionilor Europeni deasupra capului, în sezonul 1961/1962.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.