Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Morar ar putea fi audiat în Parlament. Fostul şef DNA, conflict cu SRI în 2009

Daniel Morar

Locotenent-colonelul (r) SRI Daniel Dragomir continuă dezvălurile din perioada alegerilor prezidenţiale din 2009, în comisia parlamentară de anchetă. Potrivit lui Dragomir, SRI şi Parchetul General au acţionat împotriva PSD, iar fostul şef DNA Daniel Morar a refuzat să răspundă comenzilor de la SRI.

"In noiembrie 2009 se produce o autosesizare a DNA in cazul domnului Cătălin Voicu. Cu 8 zile inainte de alegerile prezidentiale. Au existat presiuni pentru a se actiina asupra domnului Catalin Voicu din partea SRI. Domnul Daniel Morar nu a fost de acord. (...) Una dintre persoanele responsabile de deschiderea dosarului lui Cătălin Voicu este Marius Iacob, actual adjunct al lui Kovesi. Acel dosar a fost deschis ca urmare a implicarii doamnei Mariana Alexandru si a domnului Papici", a afirmat Daniel Dragomir.

Scopul scoaterii din "joc"  a lui Cătălin Voicu era împiedicarea acestuia să apeleze la contactele sale din justiţie în scopul blocării rezultatelor alegerilor şi a obţinerii renumărării voturilor din Diaspora.

Daniel Dragomir a afirmat că este la latitudinea comisiei să analizeze oportunitatea invitării la audieri a lui Daniel Morar, a lui Lucian Papici, a lui Marius Iacob şi a Marianei Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.